Elektrik ve Su Aboneliği

Türkiye'de Abonelikler 
Satış sonrası sürecin bir parçası olarak, Türkiye'deki su ve elektrik aboneliklerinin yanı sıra Türkiye Emlak Sigortası'nın (Doğal Afetleri kapsayan DASK sigortası) alınmasında size yardımcı oluyoruz. Tapunun size devredilmesinden sonra bu adımlar hızlı ve kolaydır. Türkiye'de kamu hizmeti aboneliklerine ve sizin adınıza sigortaya devam edebilmemiz için bize Vekaletname de verebilirsiniz.
Tüm abonelikler tamamlandıktan sonra, Türkiye'de satın aldığınız tüm mülklerle ilgili olarak banka hesabınızdan faturalarınız için otomatik bir ödeme emri düzenlemenizi öneririz. 

Elektrik Aboneliği
Türkiye'de mükemmel evlerini bulduktan sonra yeni gelenlerin çoğunu endişelendiren şey, nasıl abonelik alınacağıdır. Türkiye'de ev elektriği temini, aboneliğinizin tamamlanması yaklaşık 2 gün süren kolay bir işlemdir. Elektrik özel tedarikçiler tarafından sağlanmakta olup abonelik bedeli 250-500 TL arasındadır. ELKA HOMES ekibi bu süreçte size yardımcı olacaktır.

Elektrik aboneliğine başvurmak için aşağıdaki belgelere ihtiyacınız vardır:
   * DASK sigorta
   * Tapu fotokopisi
   * İskan
   * Vergi numarası
   * Pasaport (aslı ve fotokopisi)
   * Kişisel telefon numarası
   * Abone numarası

Türkiye'de Su Aboneliği
Türkiye'de gayrimenkul su temini, herhangi bir su sıkıntısı sorunu yaşamadan Türkiye'de yeni hayatınıza hazırlanmak için atmanız gereken ilk adımlardan biridir. Elektrik ve su aboneliklerinin tüm kağıtları ve sayaç okumalarını hazırlaması birkaç gün sürecektir. Su abonelikleri belediye ofisleri tarafından sağlanmakta olup, Antalya bölgesinde resmi tedarikçi firma olduğu için abonelik 800-900 TL civarındadır. ELKA HOMES ekibi bu süreçte size yardımcı olacaktır.

Su aboneliğine başvurmak için aşağıdaki belgelere ihtiyacınız vardır:
   * DASK sigorta
   * Tapu fotokopisi
   * İskan
   * Pasaport (aslı ve fotokopisi)
   * Kişisel telefon numarası
   * Abone numarası
 
Uygulama Fark Bilişim - 2022