Türkiye'de Konut Sigortası

Türkiye'de bir mülk satın alırken izlenmesi gereken farklı satış öncesi ve sonrası prosedürler vardır ve Türkiye'de gayrimenkul sigortası en üst sıradadır. Bahsedilen mülk sigortası depremleri kapsar. Tapunuzu yetkilendirmek ve düzenlemek için Türk hükümeti tarafından gereklidir. Su ve elektrik aboneliği almadan önce mülkünüz için DASK sigortası yaptırmanız gerekir.


Doğal Afet Sigortaları Kurumu'nun kısaltması olan DASK olarak bilinen Türkiye deprem sigortası, her türlü mülk için zorunlu olan zorunlu deprem sigortasıdır. Su ve elektrik aboneliği almak için bu tür bir Türkiye konut sigortası sahibi olduğunuzu kanıtlamanız gerekecektir.

Türkiye'de DASK Sigortası DASK aboneliği her mülk sahibi için zorunludur. Daireler, villalar ve tatil evi sigortası, mevcut sigortanın bitiminden önce her yıl yenilenmelidir. Türkiye'de DASK gayrimenkul sigortası 100 - 150 TL civarındadır ve herhangi bir banka ve sigorta şirketinden yaptırabilirsiniz. Türkiye'de evinizi sigortalamak için izlemeniz gereken birkaç kolay adım vardır LEGENDA Emlakçılar, mülkünüzü sigortalamak için size memnuniyetle rehberlik edecektir veya aşağıdaki noktaları okuyabilirsiniz.

Türkiye'deki tüm mülkler için DASK sigortasına başvurmak için aşağıdaki belge ve bilgilere ihtiyacınız vardır:

• Vergi numarası (Vergi Numarası)
• Kişisel telefon numarası (Türkiye'de geçerli)

• Doğru mülkün adresi
• Mülkünüzün kat sayısı
• Mülkünüzün yapım yılı 
Mülkünüzün maliyeti yere ve büyüklüğüne bağlı olarak değişir . 
ELKA HOMES mülk sigortanızı teminat altına almanız için size uygun bir rehber sağlayacaktır.
 
Uygulama Fark Bilişim - 2022